Α' Εθνική Γυναικών: Ξεκίνημα με νίκη για ΠΑΟΚ

Newsroom
Α' Εθνική Γυναικών: Ξεκίνημα με νίκη για ΠΑΟΚ

bet365

Με νίκη ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής γυναικών ο κάτοχος του τίτλου ΠΑΟΚ, τρίποντο και για Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας και Καστοριά ΓΠΟ στον 1ο, ενώ στον 2ο νίκησαν οι Άβαντες Χαλκίδας, Ολυμπιάδα Υμηττού και Εργοτέλης.

Πρεμιέρα για την Α' Εθνική Γυναικών, με τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα να επικρατεί με 1-0 της Λάρισας. Νίκη και για την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94 με το άνετο 3-0 κόντρα στα Γιάννενα, ενώ τρίποντο πήρε και η Καστορία που επικράτησε της Θεόνης Τρικάλων με 2-1. Όσον αφορά τον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με την Δόξα Δράμας δεν διεξήχθη, ενώ ρεπό είχε ο Άρης.

Στον 2ο όμιλο οι Άβαντες Χαλκίδας νίκησαν εκτός έδρας με 2-1 την Γλυφάδα Οδυσσέας, η Ολυμπιάδα Υμηττού έκανε περίπατο απέναντι στην Αγία Παρασκευή επίσης εκτός έδρας νικώντας με το ευρύ 6-0, ενώ τέλος ο γηπεδούχος Εργοτέλης νίκησε τον Αστέρα Ρεθύμνου με το επίσης άνετο 4-0. Όσον αφορά τον αγώνα του Φείδων Άργους με τον ΟΦΗ είναι προγραμματισμένος για τις 28/11, ενώ ρεπό είχε η ΑΕΚ Μεσολογγίου.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα