Λάμπρου: Σκόραρε, έδωσε ασίστ και κέρδισε πέναλτι στην «7αρα» της Εξέλσιορ (vid)

Λάμπρου: Σκόραρε, έδωσε ασίστ και κέρδισε πέναλτι στην «7αρα» της Εξέλσιορ (vid)

Λάμπρου

bet365

Η Εξέλσιορ συνέτριψε την Ντε Χααγκ με 7-1 για τα μπαράζ της Eredivisie, με τον Έλληνα εξτρέμ, Λάζαρο Λάμπρου να πετυχαίνει γκολ, να μοιράζει ασίστ και να κερδίζει πέναλτι.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν... ασταμάτητος στην αναμέτρηση της Εξέλσιορ με την Ντε Χααγκ για τα μπαράζ της Eredivisie. Η 16η ομάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος «ζευγάρωσε» τις νίκες της κόντρα στην 5η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, καθώς μετά το εκτός έδρας 2-1 πήρε πανηγυρική εντός έδρας νίκη με 7-1.

Ο Έλληνας εξτρέμ στο 27' έδωσε ασίστ στον Πάροτ για το 2-0 με έξυπνη κάθετη πάσα και στο 30' ο 26χρονος winger κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πάροτ για το 3-0. Ο Λάμπρου συνδύασε την εξαιρετική του εμφάνιση με γκολ, καθώς στο 72' έκανε το 7-1 με πλασέ εξ επαφής. Ο ακραίος επιθετικός της Εξέλσιορ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ντεν Χααγκ και στο 82' κέρδισε την αποβολή του Φαν Χίντουμ.

O Λάμπρου σε 33 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν μετράει 33 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και επτά ασίστ. Για να παραμείνει στην Eredivisie η Εξέλσιορ πρέπει να νικήσει σε διπλά ματς την Μπρέντα που τερμάτισε 8η στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα