Γκρόνινγκεν: Οπαδός γρονθοκόπησε παίκτη της ομάδας του και το ματς διεκόπη

Οπαδός της Γκρόνινγκεν γρονθοκόπησε παίκτη της ομάδας του
Σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στο ματς της Γκρόνινγκεν κόντρα στη Χέρενφεϊν, όταν στην προσπάθειά των παικτών να ηρεμήσουν το πλήθος που απειλούσε να εισβάλει στο χορτάρι, ένας οπαδός γρονθοκόπησε τον παίκτη της ομάδας του, Γιέτρο Βίλεμς και το ματς διεκόπη προσωρινά.

Το αρνητικό κλίμα στο γήπεδο της Γκρόνινγκεν ξεπέρασε κάθε όριο και εξελίχθηκε σε επίθεση οπαδού σε παίκτη της ίδιας του της ομάδας!

Οι Πράσινοι, οι οποίοι παραπαίουν τη φετινή σεζόν και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Eredivisie, βρίσκονταν με δύο γκολ πίσω στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο και τα πνεύματα οξύνθηκαν στην εξέδρα, με μερίδα οργανωμένων να προσπαθεί να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο.

Η αναταραχή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει την κανονική ροή του ματς ο διαιτητής και οι παίκτες των γηπεδούχων να πλησιάσουν στην εξέδρα για να συνετίσουν τους υποστηρικτές τους. Εκεί, όμως, τα πράγματα χειροτέρεψαν και ένας θερμόαιμος οπαδός γρονθοκόπησε τον βετεράνο μπακ της ομάδας του, Γιέτρο Βίλεμς!

Αμέσως ο διαιτητής διέταξε τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια και το ματς ολοκληρώθηκε εν τέλει μετά από διακοπή 15 λεπτών.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα