ΕΠΟ: Ενημερώθηκαν οι εκλέκτορες για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Gazzetta team
ΕΠΟ: Ενημερώθηκαν οι εκλέκτορες για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

bet365

Οι 69 εκλέκτορες της ΕΠΟ ενημερώθηκαν με οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας (27 Μαρτίου).
Οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν μέσω του συστήματος Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ (αρθρ. 5 παρ. 4 ΚΥΑ 72664/23-02-2021) στις 27 Μαρτίου (ημέρα Σάββατο και ώρα έναρξης της Γ.Σ. 10 π.μ.).
Οι οδηγίες όπως εστάλησαν έχουν ως εξής:
1. Για κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης, για το οποίο διεξάγεται ψηφοφορία προς λήψη απόφασης θα λειτουργήσει ηλεκτρονική κάλπη για τη σχετική ψηφοφορία (https://zeus.grnet.gr).
2. Η αυθεντικοποίηση του εκλογέα / εκπροσώπου θα γίνει, επιπροσθέτως της ακριβούς εξατομικευμένης διαδικτυακής διεύθυνσης που έχει λάβει και με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ. Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ν.4727/2020 taxisnet).
3. Μετά την αυθεντικοποίηση κάθε εκλογέα / εκπροσώπου μέλους της ΕΠΟ, αυτός εισέρχεται στο σύστημα Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ και ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα θα καταχωρεί την ψήφο του (θα επακολουθήσει νεότερο ειδικό – εξατομικευμένο μήνυμα με παροχή λεπτομερών οδηγιών, το αργότερο 48 ώρες πριν από την έναρξη των ψηφοφοριών).
4. Μετά την καταχώριση της ψήφου στο ηλεκτρονικό σύστημα, ο εκλογέας / εκπρόσωπος θα λάβει μέσω εξατομικευμένου ηλεκτρονικού μηνύματος ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης ψήφου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα