Εκκρεμούν 4 μήνες οι αποφάσεις για Ρισβάνη, Καθάριο, Μανοϊλοβιτς!  

Gazzetta team
Εκκρεμούν 4 μήνες οι αποφάσεις για Ρισβάνη, Καθάριο, Μανοϊλοβιτς!  

bet365

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εκδίκασε τον Σεπτέμβριο τις προσφυγές των τριών παικτών κατά του Πανιωνίου, όμως ακόμη δεν έχει εκδώσει απόφαση
Στην Ελλάδα η ταχύτητα απονομής δικαιοσύνης, σε όλα τα επίπεδα, προβάλει και είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Το αθλητικό κομμάτι δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των Ρισβάνη, Καθάριου και Μανοϊλοβιτς. Οι τρεις τους έχουν από καιρό κινηθεί νομικά κατά του Πανιωνίου που αγωνίζονταν παλαιότερα και τον Σεπτεμβρίου του 2019 κατατέθηκαν οι προσφυγές τους, αφού με αυτόν τον τρόπο διεκδικούσαν τα χρήματα που τους οφείλονται.
Στα τέλη εκείνου του μήνα οι υποθέσεις τους εκδικάστηκαν από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ και με γνώμονα την ισχύουσα νομοθεσία, στα μέσα Οκτωβρίου θα έπρεπε να εκδοθούν αποφάσεις. Ομως έκτοτε πέρασαν 4 μήνες, μπήκαμε στον 5ο, και ακόμη παραμένουν στα... συρτάρια του οργάνου της ελληνικής ομοσπονδίας, ενώ οι 3 παίκτες, όπως και δεκάδες άλλοι σε διάφορες υποθέσεις, βρίσκονται στο... περίμενε.
Οπως γίνεται εύκολο αντιληπτό, η παραπάνω χρονοβόρα διαδικασία δημιουργεί πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχουν υποθέσεις που όταν τελεσιδικούν έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα, παρότι ο νόμος ορίζει πως πρέπει να «κλείνουν» εντός 15 και 20 ημερών.
 

Τελευταία Νέα