ΕΠΟ: Συνάντηση με FIFA / UEFA και διοίκηση της ελληνικής Ομοσπονδίας (και) για οικονομικά θέματα

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Συνάντηση με FIFA / UEFA και διοίκηση της ελληνικής Ομοσπονδίας (και) για οικονομικά θέματα

bet365

Στελέχη των FIFA / UEFA είχαν την Τετάρτη μία συζήτηση με την διοίκηση της ΕΠΟ και τον Βαγγέλη Γραμμένο που θα συνεχιστεί στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πέμπτης.
Στην κουβέντα που έγινε τέθηκαν επί τάπητος και οικονομικά θέματα. Ζητήματα που αφορούν ακόμα και προγράμματα προηγούμενων ετών από FIFA / UEFA για χρήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν από την ΕΠΟ. Γενικότερα υπήρξε μία κουβέντα επί των οικονομικών της ΕΠΟ και το τι πρέπει να συμβεί καθώς υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα και υπαρκτά προβλήματα.
Στις συζητήσεις που πραγμτοποιήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ ήταν παρόντες εκ μέρους των διεθνών Ομοσπονδιών ο Ιταλός Λούκα Νικόλα, ο Κύπριος Μάριος Γεωργίου και ο Αυστριακός Χέρμπερτ Χούμπελ. Εκ μέρους της ΕΠΟ οι Γραμμένος και Δέδες. Οι επαφές θα συνεχιστούν την Πέμπτη και στο Δ.Σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED