Επιστολή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για το έντυπο υγείας αθλητή η ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
Επιστολή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για το έντυπο υγείας αθλητή η ΕΠΟ

bet365

Η ΕΠΟ με επιστολή της ζητά να ισχύει από του χρόνου το νέο πρόγραμμα με την συμπλήρωση του εντύπου υγείας του αθλητή. Το παράδοξο με το πρότζεκτ του Υπουργείου Υγείας και του Υφυπουργείου Αθλητισμού και το... κενό για τέτοια πρόβλεψη στον ΚΑΠ!
Προφανώς και στην Ελλάδα λίγα πράγματα προγραμματίζονται σωστά και γίνονται ανάλογα. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και το ποδόσφαιρό μας.
Αναφερόμαστε φυσικά στο θέμα με το έντυπο της κάρτας υγείας αθλητή, το οποίο ήδη έχει αναδείξει το Gazzetta. Τι ακριβώς έχει συμβεί εκεί; Πολύ απλά από τα Υπουργεία Υγείας και Αθλητισμού υπήρξε μες στον Σεπτέμβριο μία ενημέρωση προς την ΕΠΟ ότι όλες οι ομάδες και φυσικά των ερασιτεχνικών κατηγοριών θα πρέπει να έχουν επισκεφθεί εξειδικευμένους γιατρούς και να το έχουν συμπληρώσει έως τις 8 ή το αργότερο μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Ποιά είναι όμως τα... κενά σε αυτήν την ιστορία;
Πρώτον οι ομάδες ήδη προσπάθησαν μέσω γιατρών να πάρουν τις υπογραφές που απαιτούνται. Ωστόσο ενημερώθηκαν πως οι γιατροί μπορούν να τους κάνουν δωρεάν τις σχετικές εξετάσεις μετά από ένα ραντεβού που μπορεί να πάει μετά από 2 ή 3 μήνες. Σε διαφορετική περίπτωση εάν θέλουν πιο νωρίς υπάρχει σχετική επιβάρυνση. Επίσης από τα δύο Υπουργεία για να βοηθηθεί η κατάσταση τονίστηκε πως θα υπάρξει και άλλο ιατρικό προσωπικό που θα επιμορφωθεί για να μπορεί να κάνει αυτές τις εξετάσεις. Μόνο που αυτά τα σεμινάρια είχαν προγραμματιστεί για τέλη Οκτωβρίου!
Εκτός των άλλων όλων αυτό το πρότζεκτ δεν προβλέπεται καν στον ΚΑΠ. Προβλέπεται μόνο η κατάσταση υγείας. Μετά από όλα τα παραπάνω η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία, ζητώντας παράταση ενός χρόνου. Μένει να φανεί η συνέχεια...
 

Τελευταία Νέα