Πεντάρα στο Γιβραλτάρ οι Νέοι

Gazzetta team
Πολλή καλή εμφάνιση και πρώτη νίκη για την Εθνική Κ19, με τους παίκτες του Γιάννη Γκούμα να επικρατούν με 5-0 του Γιβραλτάρ.

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πέτυχε η Εθνική Νέων. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ήταν σαρωτικοί και επικράτησαν του Γιβραλτάρ με 5-0 φτάνοντας της Ρωσία στους 3 βαθμούς. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Δουβίκας στο 16, με τον Νταλακούρα να κάνει στο 37' το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μελιόπουλος πέτυχε το τρίτο γκολ της Εθνικής, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 3-0.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λίγο, αλλά και πάλι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο γκολ. Αρχικά με τον Δουβίκα στο 78', ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπέτσης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Στεργιάκης, Λυρατζής, Μπαξεβάνος (84’ Χατζηδιμπας), Μελιόπουλος, Πετράκης, Νταλακούρας, Γιούσης, Εμμανουηλίδης (70’ Κωστανάσιος), Δημητρούλας, Καμπέτσης, Δουβίκας.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Χάνκινς, Κρισπ, Παράλ, Λαμπλάς, Ασκέζ, Βαλαρίνο (66' Πίκοκ), Ερντάντεζ, Εσπινόσα, Ρονάν (75' Αβελάνο), Πρέσκοτ, Πέντερσον.

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου

Ρουμανία 6 (4-2)

Ρωσία 3 (7-2)

Ελλάδα 3 (6-2)

Γιβραλτάρ 0 (0-11)