Εθνική: Μέσα οι Σάλιακας και Πούγγουρας, εκτός ο Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
Στις κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ ενόψει και των δύο επερχόμενων φιλικών της Ελλάδας θα είναι οι... πρωτάρηδες Σάλιακας και Πούγγουρας αλλά όχι ο Φορτούνης, που ζήτησε άδεια.
Ο Κώστας Φορτούνης έχει ζητήσει άδεια για οικογενειακούς λόγους (για προσωπικό του θέμα) από την Εθνική μας ομάδα και έτσι δεν θα είναι στις κλήσεις της Ελλάδας που στις 03/06 θα παίξει με το Βέλγιο και στις 06/06 με τη Νορβηγία (δύο φιλικά). Αντίθετα στις κλήσεις θα είναι για πρώτη φορά οι Σάλιακας και Πούγγουρας ενώ επανέρχεται στις κλήσεις ο Κούτρης.
Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σχιπ κάλεσε, ενόψει των φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών με το Βέλγιο στις Βρυξέλες (03/06/2021) και τη Νορβηγία στη Μάλαγα (06/06/2021), τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές.
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας και Βαγγέλης Παυλίδης.
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τον κ. Φαν’τ Σχιπ για οικογενειακούς λόγους.