Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΠΟ: Αξιέπαινη ενέργεια με δωρέα προστατευτικού ιατρικού υλικού

Gazzetta team
Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΠΟ: Αξιέπαινη ενέργεια με δωρέα προστατευτικού ιατρικού υλικού

bet365

Τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΣΥΕΠΟ), στο πλαίσιο της παροχής στήριξης σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, προχώρησαν αυτό το Πάσχα στην δωρέα προστατευτικού ιατρικού υλικού στο νοσοκομείο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

Ήταν το δίχως άλλο μια ωραία κίνηση από τους εργαζόμενους στην Ε.Π.Ο.. Τα μέλη του ΣΥΕΠΟ (Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΠΟ), εκτιμώντας τον αγώνα και τις θυσίες των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και όλων των εργαζομένων προκειμένου να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη στους ασθενείς του νοσοκομείου που έχουν αυξηθεί κατά πολύ λόγω της έλευσης της πανδημίας Covid-19, δώρισαν στο ΣΩΤΗΡΙΑ, 2050 μάσκες και 7000 καπέλα χειρουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και πολλά χρόνια κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, ο ΣΥΕΠΟ διαθέτει μέρος από τις συνδρομές των μελών του, ώστε να συγκεντρώσει ένα ποσό για τη στήριξη ομάδων συνανθρώπων μας και έτσι, φέτος, η επιλογή είχε να κάνει με την συμβολή στη μάχη κατά της πανδημίας. Μία οπωσδήποτε αξιέπαινη πρωτοβουλία.

 

Τελευταία Νέα