Πασχαλάκη και Τσιμίκα κάλεσε ο Σκίμπε!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είναι οι νέες κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με τις Ουγγαρία και Φινλανδία στα μέσα του μηνός!

Επιστροφή χρημάτων* στο ΜΠΑΤΕ – ΠΑΟΚ και σούπερ αποδόσεις στο Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έπειτα από τις εμφανίσεις του κάτω απ' τα δοκάρια του «δικεφάλου του βορρά», κέρδισε την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, ενώ και ο Κώστας Τσιμίκας με την σταθερότητά του στα μετόπισθεν των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στα πλάνα του ομοσπονδιακού μας προπονητή.

Παρών στην 24άδα που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης, ενώ παραμένει ανάμεσα στις κλήσεις και ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Μετά τη θετική πρεμιέρα στο UEFA Nations League με το «διπλό» στην Εσθονία, ηττήθηκε 2-1 στην Ουγγαρία, την οποία φιλοξενεί αρχικά στις 12/10 και εν συνεχεία θα βρεθεί ξανά στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Φινλανδούς στις 15 του μηνός.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σκίμπε:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Μπάρκας, Πασχαλάκης

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιαννούλης, Τσιμίκας

Μέσοι: Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος

Επιθετικοί: Μήτρογλου, Καρέλης, Κουλούρης