Πορτογαλία: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος που φόρεσε το «7» του Ρονάλντο μετά από 17 χρόνια

Πορτογαλία: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος που φόρεσε το «7» του Ρονάλντο μετά από 17 χρόνια

bet365

Μετά από 17 χρόνια ποδοσφαιριστής της εθνικής Πορτογαλίας που δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε τη φανέλα με το Νο. 7.

Η Πορτογαλία βρίσκεται ήδη στο Euro 2024 και στον όμιλο που ευελπιστεί να μπει η Ελλάδα με πρόκριση επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα και για την τρέχουσα διακοπή η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκλεισε δυο φιλικά, με Σουηδία και Σλοβενία. Από τις κλήσεις του Ισπανού κόουτς έλειπε ο ηγέτης της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να πάρει «ανάσες».

Στο πρώτο εκ των δυο φιλικών η Πορτογαλία νίκησε τους Σουηδούς με 5-2 και έσπασε ένα τρομερό σερί του CR7. Για την ακρίβεια πρώτη φορά μετά το 2007 αγωνίστηκε ποδοσφαιριστής των Πορτογάλων που δεν είναι ο Κριστιάνο με τη φανέλα με το Νο.7!

Ποιος είναι ο παίκτης που έσπασε το σερί 14 χρόνων του Ρονάλντο; Ο... γνώριμος μας Μπρούμα, ο οποίος πέρασε με την έναρξη του δεύτερου μέρους αντί του Λεάο και μάλιστα με την... αύρα του «7αριού» σκόραρε στο 57' έπειτα από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο,

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Αϊντχόφεν τη σεζόν 2020-21, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε σκοράρει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, για τα Play Off του Champions League.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα