Πορτογαλία: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος που φόρεσε το «7» του Ρονάλντο μετά από 17 χρόνια

Πορτογαλία: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος που φόρεσε το «7» του Ρονάλντο μετά από 17 χρόνια

bet365

Μετά από 17 χρόνια ποδοσφαιριστής της εθνικής Πορτογαλίας που δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε τη φανέλα με το Νο. 7.

Η Πορτογαλία βρίσκεται ήδη στο Euro 2024 και στον όμιλο που ευελπιστεί να μπει η Ελλάδα με πρόκριση επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα και για την τρέχουσα διακοπή η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκλεισε δυο φιλικά, με Σουηδία και Σλοβενία. Από τις κλήσεις του Ισπανού κόουτς έλειπε ο ηγέτης της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να πάρει «ανάσες».

Στο πρώτο εκ των δυο φιλικών η Πορτογαλία νίκησε τους Σουηδούς με 5-2 και έσπασε ένα τρομερό σερί του CR7. Για την ακρίβεια πρώτη φορά μετά το 2007 αγωνίστηκε ποδοσφαιριστής των Πορτογάλων που δεν είναι ο Κριστιάνο με τη φανέλα με το Νο.7!

Ποιος είναι ο παίκτης που έσπασε το σερί 14 χρόνων του Ρονάλντο; Ο... γνώριμος μας Μπρούμα, ο οποίος πέρασε με την έναρξη του δεύτερου μέρους αντί του Λεάο και μάλιστα με την... αύρα του «7αριού» σκόραρε στο 57' έπειτα από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο,

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Αϊντχόφεν τη σεζόν 2020-21, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε σκοράρει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, για τα Play Off του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα