Γερμανία - Ιαπωνία 1-4: Νέο - φιλικό - «χουνέρι» από τους Σαμουράι με τεσσάρα!

Ιάσονας Θεριός
germany_japan

bet365

Λίγους μήνες μετά το σοκ του Κατάρ, η Γερμανία - που εξακολουθεί να προβληματίζει - ηττήθηκε ξανά από τους φοβερούς Ιάπωνες, αυτή τη φορά σε φιλική αναμέτρηση στο Βόλφσμπουργκ, από το οποίο οι Σαμουράι πέρασαν με ηχηρή τεσσάρα (4-1).

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Γερμανία, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας 4-1 από την Ιαπωνία σε φιλικό παιχνίδι και θυμήθηκε ξανά τον... εφιάλτη του Κατάρ!
Η ομάδα του Χάνσι Φλικ από το Μουντιάλ και έπειτα στα 6 ματς που έχει δώσει μετρά τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη απέναντι στο Περού.

Ο Ίτο στο 11' άνοιξε το σκορ για τους Μπλε Σαμουράι, που ετοιμάζονται για το Κύπελλο Ασίας, ενώ στο 22' ο Ουέντα, μετά την προσωρινή ισοφάριση του Σανέ από το 19ο λεπτό, έκανε το 2-1.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, ωστόσο η ομάδα του Φλικ σπατάλησε τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε και παρουσίασε κενά στην άμυνα, τα οποία οι Ιάπωνες τιμώρησαν αμείλικτα. Διαστάσεις θριάμβου έδωσαν στη νίκη των Ασιατών ο Ασάνο, που πήρε έτοιμο γκολ από τον Κούμπο, και ο Τανάκα με κεφαλιά στο 90' και τις καθυστερήσεις.

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Σλότερμπεκ (64' Γκόζενς), Ρούντιγκερ, Ζίλε, Κίμιχ, Γκουντογκάν, Τσαν (64' Γκρος), Βιρτς (73' Μπραντ), Γκνάμπρι (82' Σάντε), Σανέ, Χάβερτς (73' Μίλερ)

Ιαπωνία: Οσάκο, Τομιγιάσου, Ιτακούρα, Σουγκαουάρα (84' Χασιόκα), Ίτο, Μορίτα (75' Τανάκα), Έντο, Καμάντα (59' Τανιγκούτσι), Ίτο (75' Κούμπο), Μιτόμα (84' Ντόαν), Ουέντα (59' Ασάνο)

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα