Τερζής: «Τιμήσαμε τη μνήμη του Τόσκο και του Άλκη, ποτέ ξανά να μην υπάρχει άλλο θύμα»

Newsroom
Ο Τόλης Τερζής

bet365

Ο τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής στάθηκε στον σκοπό του φιλικού με την Μπότεφ αναφέροντας πως και οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του Τόσκο και του Άλκη, ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξει πάλι άλλο θύμα.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο φιλικό με την Μπότεφ χάνοντας με 1-0, με τον Απόστολο Τερζή να αναφέρει μετά το τέλος τα εξής: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Τιμήσαμε την μνήμη του Τόσκο και του Άλκη. Κουράγιο στην οικογένεια του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Μπότεφ και την περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη για να ανταποδώσουμε την φιλοξενία. Ποτέ ξανά να μην υπάρχει άλλο θύμα. Αναμένουμε την απόφαση για την δολοφονία του Άλκη και περιμένουμε να είναι η σωστή».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες, για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από κάποια παιδιά. Είδα ορισμένα καλά πράγματα αλλά και ορισμένα άσχημα. Έχουμε δείξει βελτίωση και στόχος να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Περιμένουμε άλλους τρεις παίκτες για να ενσωματωθούν στην ομάδα.»

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα