«Τεσσάρα» της Σενεγάλης στη Βραζιλία, τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τη Γερμανία

«Τεσσάρα» της Σενεγάλης στη Βραζιλία, τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τη Γερμανία

bet365

Η Σενεγάλη του δις σκόρερ Σαντιό Μανέ νίκησε με 4-2 τη Βραζιλία στη Λισαβόνα. Ήττα της Γερμανίας από την Κολομβία και τέταρτο διαδοχικό ματς για τα Πάντσερ χωρίς νίκη.

Φιλική «τεσσάρα» της Σενεγάλης επί της Βραζιλίας στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας. Το ματς ήταν άρκετα «γεμάτο», καθώς είχε έξι γκολ και οι πρωταθλητές Αφρικής πήραν τη νίκη με 4-2. Η Σελεσάο προηγήθηκε μόλις στο 11' με τον Πακετά, ο οποίος βρήκε δίχτυα ύστερα από ασίστ του Βινίσιους και στο 22' ο Ντιαλό ισοφάρισε.

Στο 52' ο Μαρκίνιος στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 55' ο Μανέ έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 58' ο Μαρκίνιος σκόραρε στη... σωστή εστία αυτή τη φορά και στο 90+7' ο Σαντιό Μανέ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Βραζιλία: Έντερσον, Ντανίλο, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Λούκας (74' Τέλες), Πακετά (74' Αντρέ), Γκιμαράες, Ζοέλιντον (67' Βέιγκα), Μάλκομ (57' Ρόνι), Ρισάρλιζον (57' Πέντρο), Βινίσιους

Σενεγάλη: Ντιό, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Νιακατέ, Γιάκομπς, Σις (83' Κουγιατέ), Μεντί, Π. Γκέιγ (83' Ντιατά), Χ. Ντιαλό (88' Τζάκσον), Σαρ, Μανέ

Ακόμα μια προβληματική εμφάνιση για την Γερμανία. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ που ως διοργανώτρια του Euro 2024 δεν αγωνίζεται στα προκριματικά έχασε με 2-0 από την Κολομβία και έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς, έχοντας σε αυτό το διάστημα τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Στο 54ο λεπτό ο Λουίς Ντίας άνοιξε το σκορ στο Γκελζενκίρχεν και στο 82' ο Κουαδράδο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι υπέγραψε την όγδοη νίκη των Καφετέρος στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους (έχουν και δυο ισοπαλίες).

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Βολφ (46' Χένριχς), Ρούντιγκερ, Τιάο, Γκόζενς, Γκορέτσκα, Τζαν (66' Φίλκρουγκ), Σανέ, Γκουντογάν (79' Κίμιχ), Μουσιάλα, Χάβερτς (79' Μπραντ)

Κολομβία: Βάργκας, Μουνιός, Μίνα, Λουκουμί, Μασάντο, Κουαδράδο (90+4' Σάντσες), Λέρμα (77' Μπάριος), Ουρίμπε (90+4' Καστάνιο), Άριας, Μπορέ (77' Κασιέρα), Ντίας (86' Βαλόγες)

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα