Κοπεγχάγη: Διέλυσε με 7-0 τη Φέγενορντ και ο προπονητής των Δανών ξέσπασε για τo επίπεδο των Ολλανδών (vid)

Newsroom
Κοπεγχάγη: Διέλυσε με 7-0 τη Φέγενορντ και ο προπονητής των Δανών ξέσπασε για τo επίπεδο των Ολλανδών (vid)

bet365

H Κοπεγχάγη συνέτριψε με 7-0 τη Φέγενορντ σε φιλική αναμέτρηση και ο προπονητής των πρωταθλητών Δανίας, Γες Θόρουπ, έγινε έξαλλος με το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας των Ολλανδών.

Η Κοπεγχάγη έδωσε το Σάββατο (2/7) τον προτελευταίο της φιλικό αγώνα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της, στις 15 Ιουλίου, καθώς αντιμετώπισε τη φιναλίστ του τελικού του Conference League, Φέγενορντ. Oι πρωταθλητές Δανίας περίμεναν για ένα δυνατό «τεστ» ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, όμως εν τέλει εξελίχθηκε σε... περίπατο, καθώς συνέτριψαν τους Ολλανδούς με το επιβλητικό 7-0.

Η Φέγενορντ κατέβηκε με πολλές δοκιμές, καθώς χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες. Οι σαφώς πιο έτοιμοι Δανοί δεν σταμάτησαν και ήδη από το ημίχρονο επικρατούσαν με 5-0. Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γες Θόρουπ, ήταν εκνευρισμένος για το χαμηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας των Ολλανδών και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ανέφερε: «Ναι, το σκορ ακούγεται τρελό, αλλά δεν είναι το ματς το οποίο θέλαμε και χρειαζόμασταν. Η ομάδα της Φέγενορντ δεν είχε την ποιότητα που είχαμε συμφωνήσει».

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα