Σοσιεδάδ – Μιραντές 2-1: Προβάδισμα με… ζόρι (vid)

Σοσιεδάδ – Μιραντές 2-1: Προβάδισμα με… ζόρι (vid)

Gazzetta team
Σοσιεδάδ – Μιραντές 2-1: Προβάδισμα με… ζόρι (vid)

bet365

Η Μιράντες έβαλε ξανά δύσκολα στον… Γολιάθ της υπόθεσης, η Σοσιεδάδ πήρε μεν το προβάδισμα πρόκρισης (2-1), αλλά η ρεβάνς μένει ανοιχτή στο σπίτι των επικίνδυνων αουτσάιντερ.

Την Σεβίλλη την «καθάρισε» με 3-1. Την Βιγιαρεάλ την εξολόθρευσε θριαμβευτικά με 4-2. Και τα δύο σκορ μπορούν να της δώσουν την πρόκριση στη ρεβάνς με την Σοσιεδάδ. Γιατί, λοιπόν, να μην τα καταφέρει;

Οι Βάσκοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και πήραν το αρχικό προβάδισμα πρόκρισης με 2-1, όμως, για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η δυσκατάβλητη ομάδα από το Μπούργκος.

Η άσημη Μιραντές προσπαθεί να γίνει ξανά επώνυμη, οκτώ χρόνια μετά την έτερη παρουσία της στα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι (αποκλείστηκε από την Μπιλμπάο το 2012) και μέσα στο «Ανοέτα» απέδειξε ξανά ότι δεν βρίσκεται τυχαία στους «4», διατηρώντας ολοζώντανο τον στόχο της παρθενικής πρόκρισης στον τελικό.

Σε ένα ματς με μοιρασμένες τελικές εντός στόχου (6-6), ο Ογιαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 9', με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον συνήθη ύποπτο Ματέους Αΐας στο 39’ (σκόρερ κόντρα σε Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ διαδοχικά) και παρά την άμεση απάντηση από τον Όντεγκααρντ (42’), τελικά βρήκε το γκολ που της δίνει ελπίδες και αισιοδοξία για την ρεβάνς της 4ης Μαρτίου.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα