Μπαρτσελόνα: Μέσα σε 66' πήρε από τον Φεράν Τόρες όσα είχε δώσει ο Ντεμπελέ σε 11 ματς (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Φεράν Τόρες στη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πέτυχε μαγικό γκολ στο ματς με την Μπιλμπάο στους «16» του Copa del Rey και αυτό δείχνει γιατί η ομάδα διώχνει τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Τόρες έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Super Cup Ισπανίας στη Σαουδική Αραβία και ξεκίνησε πάλι βασικός στους «16» του Κυπέλλου πετυχαίνοντας απίστευτο γκολ.

Με δεξί φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση και με κορμιά μπροστά του, ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα» έκανε τον Τσάβι να πανηγυρίσει στον πάγκο και να αισθανθεί μεγάλη δικαίωση που επέλεξε τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επίθεσης.

Το γκολ αυτό ήρθε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Πέμπτης, με τον Τόρες να... ισοφαρίζει τα τέρματα που έχει πετύχει φέτος σε 11 αναμετρήσεις ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος ουσιαστικά έχει σταλεί στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα με μηδαμινή προσφορά στον σύλλογο, δεν αποδέχθηκε την μείωση που του προτάθηκε και το κλαμπ θέλει να τον αποδεσμεύσει, με τον ίδιο ν' απειλεί πως δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς...