Νιγηρία: Δεν ταξίδεψε με την αποστολή της εθνικής του ο Οσιμέν εξαιτίας προβλήματος στην κοιλιά

Newsroom
Νιγηρία: Δεν ταξίδεψε με την αποστολή της εθνικής του ο Οσιμέν εξαιτίας προβλήματος στην κοιλιά

bet365

Πρόβλημα για την Νιγηρία που είδε τον ηγέτη της Βίκτορ Οσιμέν να μην ταξιδεύει με την υπόλοιπη αποστολή και να είναι αμφίβολος για τον ημιτελικό με την Νότια Αφρική.

Δυσάρεστα νέα στο «στρατόπεδο» της Νιγηρίας, αφού το βαρύ... πυροβολικό της ομάδας, Βίκτορ Οσιμέν δεν ταξίδεψε με την αποστολή της «σούπερ αετών» για τον ημιτελικό με την Νότια Αφρική, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07/02).

Ο Νιγηριανός επιθετικός έμεινε στην πρωτεύοσα της Ακτής Ελεφαντοστού, Αμπιτζάν εξαιτίας δυσφορίας που του προκαλεί ένα πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα. Το ιατρικό τιμ της ομάδας θα αξιολογήσει την κατάστασή του, μήπως κατορθώσει να ταξιδέψει αυθημερόν για να δώσει το παρών στον κρίσιμο αυτόν αγώνα.

Ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου έμεινε μαζί του, όπως ενημέρωσε επίσημα η ομοσπονδία της Νιγηρίας και αν η κατάσταση του ποδοσφαιριστή έχει βελτιωθεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης, οι δυό τους θα ταξιδέψουν για να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα.

Ο 25χρονος Βίκτορ Όσιμεν έχει σκοράρει ένα γκολ κι έχει δώσει δύο ασίστ μέχρι στιγμής στο Copa Africa, έχοντας αγωνιστεί και στα πέντε παιχνίδια της ομάδας του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα