Copa Africa: «Μπαμ» από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, πέταξε εκτός την Αίγυπτο!

Copa Africa: «Μπαμ» από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, πέταξε εκτός την Αίγυπτο!

Newsroom
Κονγκό

bet365

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό... μάσησε σίδερα κόντρα στην Αίγυπτο, την κράτησε στην ισοπαλία σε 120 λεπτά (1-1) και πέταξε για τους «8» του Copa Africa μέσω της ρώσικης ρουλέτας (8-7).

Το όνειρο της Αιγύπτου για τον θρόνο της Αφρικής έληξε νωρίς. Η απώλεια του Μοχάμεντ Σαλάχ αποδείχθηκε πολύ μεγάλη για να τη διαχειριστεί, με την Αίγυπτο να πέφτει θύμα έκπληξης και να μένει εκτός Copa Africa από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό! Η ομάδα των Μαζουακού και Μπακαμπού άντεξε σε κανονική διάρκεια και παράταση (1-1) και πήρε την πρόκριση για τους «8» μέσω της ρώσικης ρουλέτας (8-7), εκεί όπου την περιμένει η Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά.

Οι Κονγολέζοι άνοιξαν το σκορ στο 37΄της κανονικής διάρκειας με τον Ελία, προτού η Αίγυπτος ισοφαρίσει με πέναλτι του Μοχάμεντ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το 1-1 οδήγησε στην αναμέτρηση στην παράταση, εκεί όπου οι Φαραώ έμειναν με δέκα παίκτες εξαιατίας της αποβολής του Χαμντί (97΄) και μοιραία ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι.

Αν και ο Μαζουακού δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα, το Κονγκό αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο και επιβλήθηκε με 8-7 στη ρώσικη ρουλέτα, θέτοντας τέλος στο ταξίδι της Αιγύπτου και στις ελπίδες του Σαλάχ να προλάβει έναν ενδεχόμενο τελικό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα