Copa Africa: Μοιρασιά για το Μαρόκο του Ελ Καμπί με τη Λ. Δ. του Κονγκό του Μπακαμπού

Βασίλης Μπαλατσός
el_kaabi

bet365

Το Μαρόκο του επιθετικού του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Καμπί, έμεινε στην ισοπαλία με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με σκορ 1-1. Έχασε πέναλτι ο πρώην ερυθρόλευκος Σεντρίκ Μπακαμπού.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Μαρόκου με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για τον 6ο όμιλο του Copa Africa. Για την ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί πέρασε ως αλλαγή στο 80' ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Καμπί, ενώ για τους Κονγκολέζους αγωνίστηκε 52 λεπτά ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Η τέταρτη ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ άνοιξε το σκορ στο 6' με σουτ στην κίνηση του Χακίμι μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίγιες. Οι Κονγκολέζοι κέρδισαν πέναλτι στο 40' αλλά ο Μπακαμπού σημάδεψε το δοκάρι. Ο Σίλας της Στουτγκάρδης ισοφάρισε στο 76' και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το Μαρόκο έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και η Λ.Δ. του Κονγκό τους δύο. Για το ίδιο Group η Τανζανία (1 β.) του Αλί Σαμάτα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (21/1, 19:00) τη Ζάμπια, η οποία δεν έχει πόντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα