Copa Africa: Μοιρασιά για το Καμερούν του Μουκουντί με τη Γουινέα του Καμαρά

Βασίλης Μπαλατσός
moukoudi

bet365

Το Καμερούν του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τη Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του. Τριάρα της Σενεγάλης στην Γκάμπια.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καμερούν με τη Γουινέα για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Copa Africa, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Βασικοί και αναντικατάστατοι ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο, Αγκιμπού Καμαρά.

Η Γουινέα προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια έξω από την περιοχή του Καμερούν ο Καμαρά πίεσε, η μπάλα έφτασε στον Μπάγιο, ο οποίος ήταν στην πλάτη του Μουκουντί αλλά καλυπτόταν και ο 25χρονος φορ άνοιξε το σκορ. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 45+2' όταν ο Καμάνο της Γουινέας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τα Λιοντάρια ισοφάρισαν στο 51'. Ο Ενκουντού έβγαλε τη σέντρα και ο Μαγκρί με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε. Το Καμερούν τελείωσε το ματς με 70% κατοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεκάδες οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο έτερο ματς του ομίλου η Σενεγάλη νίκησε την Γκάμπια με 3-0. Η πρωταθλήτρια Αφρικής άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Γκέιγ έπειτα από ασίστ του Μανέ και ο νεαρός Λαμίν Καμαρά βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα (52'-86').

3ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Σενεγάλη - Γκάμπια 3-0
Καμερούν - Γουινέα 1-1

Βαθμολογία

  1. Σενεγάλη 3 (3-0)
  2. Καμερούν 1 (1-1)
  3. Γουινέα 1 (1-1)
  4. Γκάμπια 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική (2η, 19/1)

Σενεγάλη - Καμερούν 19:00
Γουϊνέα - Γκάμπια 22:00

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα