Κομόρες: Ντεμπούτο σε Copa Africa ως τερματοφύλακας για τον αναπληρωματικό πλάγιο μπακ!

Newsroom
Κομόρες: Ντεμπούτο σε Copa Africa ως τερματοφύλακας για τον αναπληρωματικό πλάγιο μπακ!

bet365

Παρθενική συμμετοχή σε Copa Africa για τον 30χρονο αριστερό μπακ της Αζαξιό, Σακέρ Αλαντούρ, αλλά... κάτω από τα γκολπόστ, καθώς οι Κομόρες ξέμειναν χωρίς τερματοφύλακα για το παιχνίδι των «16» κόντρα στο Καμερούν.

Ήταν αναπόφευκτο και πλέον γίνεται πράξη. Οι Κομόρες «ξεκληρίστηκαν» στη θέση του τερματοφύλακα λόγω δύο κρουσμάτων κορονοϊού κι ενός τραυματισμού, με αποτέλεσμα τα γάντια του κίπερ κόντρα στο Καμερούν να φορέσει ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ!

Ο λόγος για τον Σακέρ Αλαντούρ, τον 30χρονο παίκτη της Αζαξιό και οκτώ χρόνια διεθνή με τις Κομόρες Νήσους, ο οποίος κλήθηκε να κάνει ντεμπούτο σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής ως τερματοφύλακας, στο πρώτο του, μάλιστα, επίσημο παιχνίδι με την εθνική μετά από σχεδόν τρία χρόνια!

Το προπονητικό σταφ, πάντως, θα μπορούσε ίσως να έχει κάνει καλύτερη επιλογή, αφού ο Αλαντούρ έχει μάλλον ακατάλληλο ύψος (1,72 μ.) και σωματοδομή για τερματοφύλακα, ενώ απέναντί του θα βρει τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά και «αστέρι» των διοργανωτών, Βενσάν Αμπουμπακάρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα