Ο Μπρούνο Φερνάντες υιοθέτησε το post του Ποντένσε κατά της ευρωπαϊκής Super League

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Μπρούνο Φερνάντες υιοθέτησε το post του Ποντένσε κατά της ευρωπαϊκής Super League

bet365

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανέβασε φωτογραφία στο instagram με φανέλα του Ολυμπιακού από αγώνα στο Champions League, με την οποία εξέφρασε την αντίθεσή του στην ευρωπαϊκή Super League και ο συμπατριώτης του σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, το υιοθέτησε χειροκροτώντας τον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις 12 ιδρυτικές ομάδες της ευρωπαϊκής Super League, η σύσταση της οποίας έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων. Ένας από αυτούς που έσπευσε να εκφράσει την αντίθεσή του στη δημιουργία της ήταν ο τέως εξτρέμ του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος ανέβασε φωτογραφία στο instagram με φανέλα του Ολυμπιακού από αγώνα στο Champions League (από τον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ), γράφοντας: «Η μπάλα. Ο ύμνος. Το όνειρο. Το βόλεϊ του Ζιντάν. Το σόλο του Κακά. Η Λίβερπουλ στην Αθήνα. Ο Κρις (Κριστιάνο) και ο Ζέεντορφ. Είναι κάποια πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε πραγματικά να πληρώσουμε».

Μάλιστα ο συμπατριώτης του σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, το υιοθέτησε και του σχολίασε: «Τεράστιος». Μάλιστα έκανε repost τη φωτογραφία του Ποντένσε και έγραψε: «Τα όνειρα δεν αγοράζονται». Είναι αξιοσημείωτο ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες των «κόκκινων διάβολων», δηλαδή μιας εκ των 12 ομάδων που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση της ESL, εκφράζει με τον τρόπο αυτόν την αντίθεσή του στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Θυμηθείτε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στο gazzetta.gr ο Ποντένσε για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα