Η Ντόρτμουντ έριξε «άκυρο» στην European Super League! (pic)

Κώστας Τόπας
Η Ντόρτμουντ έριξε «άκυρο» στην European Super League! (pic)

bet365

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ντόρτμουντ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην European Super League.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να συμμετάσχουν European Super League και πως η ομάδα θα παραμείνει κανονικά στις διοργανώσεις της UEFA.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία ανέφεραν πως τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Ντόρμουντ εξέταζαν το ενδεχόμενο να απαντήσουν θετικά στην πρόταση που τους έγινε για είσοδο στην ESL. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει τουλάχιστον για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως η συγκεκριμένη κλειστή λίγκα δεν τους ενδιαφέρει και πως θα παραμείνουν πιστοί στα σχέδια της UEFA.

«Οι σύλλογοι θέλουν να εφαρμόσουν την προγραμματισμένη μεταρρύθμιση του UEFA Champions League. Τα σχέδια για τη δημιουργία μιας European Super League απορρίφθηκαν», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, η οποία γίνεται και η πρώτη που αρνείται να μπει στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED