Παρί: Απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στους «16» έπειτα από 14 χρόνια! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Παρί Σεν Ζερμέν γλίτωσε από την εκπληκτική Μπαρτσελόνα στον μεταξύ τους επαναληπτικό στους «16» του Champions League και οι «μπλαουγκράνα» αποχαιρέτησαν τον θεσμό σε αυτό το σημείο για πρώτη φορά από το 2007!

Όσο κι αν ο Μέσι το πάλεψε, σκοράροντας, χάνοντας πέναλτι κι έχοντας ευκαιρίες για γκολ, με τον Κέιλορ Νάβας να έχει αποφασίσει να οδηγήσει την Παρί στην επόμενη φάση του Champions League, η Μπαρτσελόνα πλήρωσε πολύ ακριβά το εις βάρος της 4-1 από το πρώτο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Για πρώτη φορά από το 2005 δεν θα υπάρχει ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο στα προημιτελικά του Champions League, ενώ μάλιστα, για πρώτη φορά από το 2007 η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά τον λαμπερό θεσμό από τη φάση των «16»!

Τότε ήταν η Λίβερπουλ που είχε καταφέρει να στείλει εκτός συνέχειας τους Καταλανούς, με τους Μπέλαμι και Ρίισε να σκοράρουν στο πρώτο ματς στο «Καμπ Νόου» για μια μεγαλειώδη νίκη των «κόκκινων» με σκορ 2-1, ενώ στην ρεβάνς το 1-0 της Μπαρτσελόνα δεν ήταν αρκετό, με το αγγλικό κλαμπ να προκρίνεται λόγω των εκτός έδρας τερμάτων.

Διαβάστε επίσης: