Παρί Σεν Ζερμέν Μπασακσεχίρ: Ετοιμάζει «καμπάνες» στους διαιτητές η UEFA

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν Μπασακσεχίρ: Ετοιμάζει «καμπάνες» στους διαιτητές η UEFA

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε ότι άνοιξε πειθαρχικό φάκελο στους Ρουμάνους διαιτητές Σεμπαστιάν Κολτέσκου και Οκτάβιαν Σόβρε, ύστερα από την διακοπή του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ εξαιτίας πιθανού ρατσιστικού σχολίου.

Με βαριά «καμπάνα» κινδυνεύουν, και επίσημα πλέον, οι Ρουμάνοι διαιτητές Σεμπαστιάν Κολτέσκου και Οκτάβιαν Σόβρε, στους οποίους χρεώνεται η διακοπή του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ για την φάση ομίλων του Champions League, στις 8 του περασμένου Δεκεμβρίου.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι, μετά την έρευνα που διεξήγαγε, κινείται πλέον πειθαρχικά κατά των συγκεκριμένων δύο ρέφερι (τέταρτος και βοηθός αντίστοιχα), με αφορμή το περιβόητο ρατσιστικό σχόλιο για τον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιέρ Ουεμπό, το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν προέρχεται από τον Σόβρε ή από τον Κολτέσκου.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ερευνά πιθανή παράβαση του άρθρου 11 («τα μέλη των ομοσπονδιών, οι σύλλογοι και οι παίκτες πρέπει να τηρούν τις αρχές ηθικής συμπεριφοράς, αφοσίωσης και αθλητικού πνεύματος»).

Η UEFA αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση ότι «οι δύο διαιτητές Σεμπαστιάν Κονσταντίν Κολτέσκου και Οκτάβιαν Σόβρε ερευνώνται για πιθανή παραβίαση του άρθρου 11 του Πειθαρχικού Κανονισμού της UEFA».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα