Ντόρτμουντ - Λάτσιο 1-1: Χωρίς Χάαλαντ, αλλά με το εισιτήριο για τους «16» (vid)

Ντόρτμουντ - Λάτσιο 1-1: Χωρίς Χάαλαντ, αλλά με το εισιτήριο για τους «16» (vid)

bet365

Ο Χάαλαντ θα λείψει (εκτός για 1 μήνα), αλλά θα βρει στην επιστροφή του τη Ντόρτμουντ να περιμένει τη φάση των «16». Οι Βεστφαλοί έμειναν ισόπαλοι με τη Λάτσιο (1-1), αλλά τους ήταν αρκετό για να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στην είδηση που ανακοίνωσε ο Λουσιέν Φαβρ λίγο πριν από την έναρξη του ματς, τα φώτα στράφηκαν περισσότερο στον απόντα και λιγότερο στο κρίσιμο παιχνίδι κορυφής που ακολουθούσε απέναντι στη Λάτσιο. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τραυματίστηκε, θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του νέου έτους και η Μπορούσια Ντόρτμουντ έπρεπε να βρει τη λύση της πρόκρισης χωρίς εκείνον. Μπορεί να μην μεταφράστηκε σε νίκη, αλλά οι Βεστφαλοί το πέτυχαν και με το παραπάνω, αφού τσέκαραν το εισιτήριό τους για τους «16», έστω και με την ισοπαλία απέναντι στους Λατσιάλι.

Ο Ράφαελ Γκερέιρο επωμίστηκε την ευθύνη του σκόρερ απόντος του «Golden Boy» και άνοιξε το σκορ με σούπερ κίνηση στην καρδιά της περιοχής και τελείωμα από την ασίστ του Αζάρ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, όμως, διέθετε κανονικά τον δικό της «killer», Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος όταν προέκυψε η ευκαιρία δεν λάθεψε και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι απέναντι στον Μπούρκι στο 67’ έφερε το ματς στα ίσα.

Παρά τις ευκαιρίες (κυρίως) των γηπεδούχων, το 1-1 παρέμεινε και πλέον, η Λάτσιο καλείται απλά να μην χάσει τη τελευταία αγωνιστική, στον εντός έδρας «τελικό» πρόκρισης κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο (44’ Σουλτς), Ντιλέινι, Μπέλιγχαμ (88’ Βίτσελ), Αζάρ (76΄Μπραντ), Ρέινα, Μόρεϊ, Ρόις (76’ Σάντσο)

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ρέινα, Χεντ, Ατσέρμπι, Πάτριτς, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (80’ Καϊσέδο), Λέιβα (70’ Άκπα-Άκπρο), Λουίς Αλμπέρτο (80’ Εσκαλάντε), Φαρές (70’ Λατζάρι), Κορέα (70’ Περέιρα), Ιμόμπιλε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Λάτσιο 1-1
Κλαμπ Μπριζ – Ζενίτ 3-0

Βαθμολογία
1. Μπορούσια Ντόρτμουντ 10 (10-4)
2. Λάτσιο 9 (9-5)
3. Κλαμπ Μπριζ 7 (6-8)
4. Ζενίτ 1 (3-11)

Τελευταία αγωνιστική (8/12)
Λάτσιο – Κλαμπ Μπριζ
Ζενίτ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα