Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζάλτσμπουργκ 1-3: Ένστικτο επιβίωσης και στο κόλπο για… όλα (vid)

Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζάλτσμπουργκ 1-3: Ένστικτο επιβίωσης και στο κόλπο για… όλα (vid)

bet365

Η Ζάλτσμπουργκ ξεκόλλησε την πλάτη της από τον τοίχο και «πάτησε» τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα (1-3), με ενδεχόμενη απώλεια της Ατλέτικο κόντρα στη Μπάγερν να τις φέρνει αντιμέτωπες σε «τελικό» πρόκρισης στην Αυστρία!

Ήταν ουραγός, αλλά αδικημένη. Άξιζε περισσότερα από έναν βαθμό μετά από 4 παιχνίδια και το είχε αποδείξει τόσο απέναντι στη Μπάγερν, παρά το εμφατικό 2-6, όσο και κόντρα στην Ατλέτικο. Είχε μείνει, όπως και με την πλάτη στον τοίχο, αφού η ήττα ισοδυναμούσε με αποκλεισμό από παντού στην Ευρώπη. Ωστόσο, η Ζάλτσμπουργκ μένει στο κόλπο για την 3η θέση, ακόμη και για την πρόκριση στο «16», χάρη στο εμφατικό διπλό της στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ (1-3).

Οι Αυστριακοί έκαναν το τέλειο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκαν τους «βολεμένους» και με ισοπαλία γηπεδούχους και δεν άργησαν να πάρουν τα ηνία στο σκορ. Ο Μπερίσα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στο 1ο του γκολ στο 18’, περίμενε για νέο έλεγχο VAR στο 2ο του γκολ στο 28’, το οποίο τελικά μέτρησε. Ο ίδιος ο Γερμανός στράικερ διπλασίασε τα τέρματά του στο 41’ κι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο σύνολο του Τζέσι Μαρς, που δεν έχασε τον έλεγχο στο 2ο μέρος.

Το εύστοχο πέναλτι του Μίραντσουκ στο 78’ αναπτέρωσε τις ελπίδες για τους Μοσχοβίτες, ωστόσο, ο καταπληκτικός Αντεγέμι, 11 λεπτά αφότου μπήκε αλλαγή, έκλεψε, κουβάλησε τη μπάλα κι εκτέλεσε μόνος του τον Γκιλιέρμε στο 81’, σφραγίζοντας τον θρίαμβο της Red Bull.

Πλέον, η Ζάλτσμπουργκ έχει το πάνω χέρι για την 3η θέση, ενώ αν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν νικήσει τη Μπάγερν, τότε θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση σε εντός έδρας «τελικό» με τους Ροχιμπλάνκος την τελευταία αγωνιστική!

Λοκομοτίβ Μόσχας (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ (85’ Ριμπτσίνσκι), Τσόρλουκα, Μουρίλο, Ραΐκοβιτς (46’ Ιγκνατίεβ), Λισάκοβιτς (46’ Μουκίν), Μαγκέεβ, Λιστσόβ (46’ Μίραντσουκ), Ρίμπους, Έντερ, Ζε Λουίς (90’ Καμανό)

Ζάλτσμπουργκ (Τζέσε Μαρς): Στάνκοβιτς, Ούλμερ, Βέμπερ, Ραμάλιο, Κρίστενσεν, Σόμποζλαϊ (77’ Ντάκα), Καμαρά (69’ Σούτσιτς), Γιουνούζοβιτς, Μουεπού, Κοϊτά (70’ Αντεγέμι), Μπερίσα (90+3’ Ονγκέν)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα