Κονσεϊσάο: «Είμαστε σε καλή θέση για την πρόκριση»

Gazzetta team
Κονσεϊσάο: «Είμαστε σε καλή θέση για την πρόκριση»

bet365

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, θεωρεί ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League μέσα από τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Πόρτο έχει μαζέψει έξι βαθμούς στον τρίτο όμιλο του Champions League, αυτόν του Ολυμπιακού και, παρ' ότι έχει προβάδισμα έναντι των Ερυθρολεύκων, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την βαθμολογική συγκομιδή.

«Περίμενα να είχαμε εννέα βαθμούς, αφού ήταν τρία τα ματς, ανεξαρτήτως από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Αλλά είμαστε σε καλή θέση για να προκριθούμε στους «16», το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικό προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε, αναφερόμενος στην αυριανή (25/11, 22:00) αναμέτρηση με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

«Οι έξι αγώνες του Champions League είναι πάντα ανταγωνιστικοί και αυτός δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Η Μαρσέιγ θέλει να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης και γι' αυτό περιμένουμε πολλές δυσκολίες» πρόσθεσε ο Κονσεϊσάο, ο οποίος δεν επαναπαύεται από την κακή αγωνιστική κατάσταση της Μαρσέιγ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα