Η ΝοviLeague συνεχίζεται με έξτρα προσφορά 300 ευρώ, εντελώς δωρεάν!

Gazzetta team
Η ΝοviLeague συνεχίζεται με έξτρα προσφορά 300 ευρώ, εντελώς δωρεάν!

bet365

Η NoviLeague γίνεται γι' αυτήν την εβδομάδα... Βlack NoviLeague και μοιράζει σε κάθε νικητή έξτρα 300 ευρώ για τα τρία ματς των ημερών.

NoviLeague χωρίς προσφορά σε εβδομάδα... Black Friday γίνεται; Δε γίνεται. Κι έτσι η NoviLeague «ντύνεται» στα... μαύρα για την επιστροφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για Champions League την Τρίτη και την Τετάρτη και για Europa League την Πέμπτη.

Εκτός δηλαδή από το έπαθλο της πρώτης θέσης (εξασφαλισμένα 50.000 ευρώ) αλλά και το τεράστιο για αυτόν που θα βρει 20+ προβλέψεις (500.000 ευρώ) γι' αυτήν την εβδομάδα υπάρχει κι άλλη προσφορά.

Οποιος βρει και τα 3 σκορ της NoviLeague (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) θα πάρει ότι και να γίνει στη συνέχεια του διαγωνισμού 300 ευρώ. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν πάντα! Μη ξεχνιόμαστε...

Ποια ματς είναι αυτά;

  • Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία την Τρίτη
  • Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη
  • Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ την Πέμπτη

Ο οποιοσδήποτε λοιπόν μπαίνει στη NoviLeague εντελώς δωρεάν προβλέπει τα σκορ και αυτόματα διεκδικεί (και) τα 300 ευρώ! Και φυσικά αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για κάποιους που έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία, είτε για κάποιους που θα μπουν για πρώτη φορά στη NoviLeague.

Πάμε να δούμε και τι γίνεται συνολικά στον διαγωνισμό της ΝοviLeague.

Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία μετά από 30 αγωνιστικές υπάρχει μονο ένας στην κορυφή με 11 σωστές προβλέψεις και ακολουθούν άλλοι τρεις με 10.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος (μετά από 50 αγωνιστικές) θα κερδίσει 50.000 ευρώ και αν υπάρξει κάποιος που θα φτάσει στις 20+ σωστές προβλέψεις θα πάρει το τεράστιο έπαθλο του μισο εκατομμυρίου. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν...

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα