Παίκτης της Ντιναμό Κιέβου εξασφάλισε τη φανέλα του Μέσι με... κονέ Σουάρες

Gazzetta team
Το όνειρο του Κάρλος Ντε Πένα να αποκτήσει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι μετά το ματς της Ντιναμό Κιέβου με τη Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκε, χάρη στον συμπατριώτη του, Λουίς Σουάρες.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Δεν παίζεις κάθε μέρα κόντρα στον Λιονέλ Μέσι και τη Μπαρτσελόνα. Πόσο, μάλλον, όταν αγωνίζεσαι στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Κάρλος Ντε Πένα, εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου βρήκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συναντήσει στο χορτάρι τον Αργεντίνο θρύλο, στο πλαίσιο του Champions League και δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Με στόχο να εξασφαλίσει τη φανέλα του Λίο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα (2-1 για τους Μπλαουγκράνα), ο Ουρουγουανός έβαλε τα μεγάλα μέσα, ενός συμπατριώτη του με άμεση επιρροή και επαφή μαζί του: του Λουίς Σουάρες. Ο πρώην συμπαίκτης του Μέσι στους Μπλαουγκράνα, ανταποκρίθηκε ευγενικά στο κάλεσμα και ήρθε σε συνεννόηση μαζί του, ώστε ο 28χρονος να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αποκτήσει στα χέρια του το πιο συλλεκτικό σουβενίρ.

«Συνεννοήθηκα με τον Λουίς Σουάρες, του μίλησα πάνω από μία φορά. Ήταν πολύ θετικός και μίλησε στον Λέο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μέσι μου έδωσε τη φανέλα του στα αποδυτήρια κι εγώ του έδωσα τη δικιά μου», δήλωσε ο Ντε Πένα, μετά από μια βραδιά που παρά την ήττα της Ντιναμό, έστω και με ψηλά το κεφάλι, θα τη θυμάται για πάντα.