Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε το ματς με τη Σίτι με 87% ακρίβεια στις πάσες έναντι 91% των Άγγλων (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε το ματς με τη Σίτι με 87% ακρίβεια στις πάσες έναντι 91% των Άγγλων (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι είχε 453 ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις και 87% στις πάσες του με τη Σίτι να έχει 91%.

ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. |21+

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά από την UEFA ο Ολυμπιακός - που προσπάθησε να τρέξει αρκετά στο ματς με τη Σίτι - είχε 453 ολοκληρωμένες, άρα πετυχημένες, πάσες στις 518 που επιχείρησε. Στο σύνολο το ποσοστό επιτυχίας του ήταν στο 87%.

Σε αυτόν τον τομέα δεδομένα έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Ραφίνια, όπως την ανέδειξε το Gazzetta. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους 22 που ξεκίνησαν το ματς που δεν έκανε λάθος πάσα σε 94 λεπτά! Και προφανώς δεν μιλάμε για έναν παίκτη που είχε 10-20 επαφές με την μπάλα. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε 52 στις 52 σωστές πάσες. Εκτός από τον Εμβιλά μετά τον Ραφίνια πολύ καλό ποσοστό στις μεταβιβάσεις στο ματς είχαν και παίκτες όπως ο Σεμέδο.
Αντίστοιχα η Σίτι είχε 638 πετυχημένες πάσες στις 703 με ποσοστό στο 91%. Ένα άλλο στοιχείο είναι πως ενώ ο Ολυμπιακός είχε 16 διωξίματα έναντι τις 9 της Σίτι (κάτι λογικό με δεδομένη την πίεση που δέχθηκε) έκανε λιγότερα φάουλ από τον αντίπαλό του. Είχε 7 με τη Σίτι να υποπίπτει σε 9 τον αριθμό.
- Στη Gallery τα stats είναι από την UEFA.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα