Η 16η αγωνιστική της NoviLeague έχει Λειψία-Παρί για τα 500.000 ευρώ

Gazzetta team
Η 16η αγωνιστική της NoviLeague έχει Λειψία-Παρί για τα 500.000 ευρώ

bet365

Η ΝοviLeague συνεχίζεται κανονικά, η πρώτη θέση ορθάνοιχτη για κάποιον που θα μπει σήμερα για πρώτη φορα και το Λειψία-Παρί παίρνει σειρά.

Επρεπε να γίνει το Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός για να έχουμε κάποιον μόνο πρώτο στη NoviLeague. Οι 7 σωστές προβλέψεις για την ώρα δίνουν πρώτη θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα 35 αγωνιστικές.

Οπερ σημαίνει πως όχι μόνο μπορεί να γίνει η ανατροπή από όσους έχουν βρει κάποια σκορ, αλλά κι από αυτούς που μπορούν να μπουν σήμερα για πρώτη φορά στη NoviLeague by Novibet, εντελώς δωρεάν.

Η 16η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με το ματς Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν. Θυμίζουμε πως αυτός που θα τερματίσει πρώτος στη NoviLeague θα εξασφαλίσει 50.000 ευρώ και κάποιος που θα φτάσει τις 20+ προβλέψεις θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ!

Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία υπάρχει μόνο ένας που έχει βρει 7 σωστά σκορ κι ακολουθούν αρκετοί με 6 σωστές προβλέψεις.

Οπότε και κάποιος που θα συνδεθεί σήμερα στη Novibet για τη NoviLeague για πρώτη φορά μπορεί να πάει για την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα