Στη NoviLeague έχει Σίτι-Ολυμπιακός για τα 500.000 ευρώ, εντελώς δωρεάν

Gazzetta team
Στη NoviLeague έχει Σίτι-Ολυμπιακός για τα 500.000 ευρώ, εντελώς δωρεάν

bet365

Στην 15η αγωνιστική της NoviLeague όλα μπορούν να γίνουν και για το μεγάλο έπαθλο αλλά και για την πρώτη θέση που δίνει εξασφαλισμένα 50.000 ευρώ.

Φτάσαμε στην 15η αγωνιστική της NoviLeague by Novibet στην οποία βρίσκουμε πάλι ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μετά το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (ήταν 2ο σε σωστές προβλέψεις) και το Πόρτο-Ολυμπιακός (ήταν 1ο σε σωστές προβλέψεις) έρχεται το Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός.

Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία η κορυφή στην βαθμολογία είναι αμετάβλητη και οι πρώτοι παραμένουν με 6 σωστές προβλέψεις. Οπερ σημαίνει πως και κάποιος που θα μπει σήμερα για πρώτη φορά στη NoviLeague θα μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά που θα του εξασφαλίσει 50.000 ευρώ (εντελώς δωρεάν).

Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα κάποιος να φτάσει τις 20+ σωστές προβλέψεις οι οποίες θα του δώσουν 500.000 ευρώ! Κι αυτό γιατί η NoviLeague θα έχει συνολικά 50 αγωνιστικές. Οπερ σημαίνει πως υπάρχουν ακομα 36 για να γίνει η ανατροπή.

Οπότε και κάποιος που θα συνδεθεί σήμερα στη Novibet για τη NoviLeague για πρώτη φορά μπορεί να πάει για την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα