Σεβίλλη - Ρεν 1-0: Λιτός θρίαμβος (vid)

Σεβίλλη - Ρεν 1-0: Λιτός θρίαμβος (vid)

bet365

Πέτυχε ένα γκολ, έχασε πολλά περισσότερα, όμως, η Σεβίλλη πήρε αυτό που ζητούσε εξαρχής, τη νίκη απέναντι στη Ρεν (1-0) κι έπιασε τους τέσσερις βαθμούς στον 5ο όμιλο.

Στο Λονδίνο πήρε το ελάχιστο που ήθελε, τον βαθμό απέναντι στην Τσέλσι και μάλιστα με «προίκα» το καθαρό παθητικό (0-0). Η επιστροφή στην Ανδαλουσία είχε, όμως, ένα και μόνο διακύβευμα για το σύνολο του Χουλιέν Λοπετέγκι. Κι αυτό ήταν το τρίποντο που θα την έφερνε σε θέση ισχύος από νωρίς για να αποφύγει την 3η θέση που οδηγεί στο... UEFA Sevilla League.

Απέναντι στη Ρεν, το εύρος μπορεί να παρέμεινε στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, όμως, η νίκη ήρθε κυριαρχικά για τη Σεβίλλη, η οποία έχασε 22 τελικές, είχε διαρκώς τη μπάλα στα πόδια της και τελικά βρήκε το πολυπόθητο γκολ με τον Λουκ Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός στράικερ σκόραρε για πρώτη φορά με τους Σεβιγιάνους στο Champions League, μετά την ασίστ του Ακούνια στο 56' και έφτασε τα 8 γκολ συνολικά στον θεσμό με τρεις ομάδες (1 με Τβέντε και 6 με Αϊντχόφεν). Η εμφάνιση του κίπερ των Βρετόνων, Γκομίς, άγγιξε τα όρια του τέλειου και κατά συνέπεια ο δείκτης του σκορ δεν αυξήθηκε, αλλά ακόμη κι έτσι η Σεβίλλη έφτασε τους 4 βαθμούς και συνεχίζει βάσει πλάνου την φετινή της πορεία.

Σεβίλλη (Γιούλεν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κάρλος, Κουντέ, Ακούνια, Χορδάν (89' Γκούντελι), Φερνάντο, Τόρες (76' Ράκιτιτς), Οκάμπος, Μουνίρ (85' Βάσκες), Ντε Γιονγκ (85' Εν Νεσίρι)

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Γκομίς, Τραορέ, Ντα Σίλβα, Ρουγκάνι (17' Αγκέρ), Σόπι (77' Νταλμπέρτ), Γκρενιέ (78' Ντελ Καστίγιο), Μαρτίν, Μπουριγκό (49' Λεά), Ντόκου, Τεριέ, Γκιρασί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CΗΑΜPIONS LEAGUE

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κράσνονταρ - Τσέλσι 0-4
Σεβίλλη - Ρεν 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τσέλσι 4 (4-0)
2. Σεβίλλη 4 (1-0)
3. Ρεν 1 (1-2)
4. Κράσνονταρ 1 (1-5)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4/11 Σεβίλλη - Κράσνονταρ (22:00)
4/11 Ρεν - Τσέλσι (22:00)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα