Πόσα γκολ θα βάλουν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ;

Gazzetta team
Πόσα γκολ θα βάλουν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ;

bet365

Oλυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη... μάχη των ευρωπαϊκών διοργάνωσεων και ψάχνουν γκολ και βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων αυτή την εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο Champions League απέναντι στη Μαρσέιγ (21/10), με τον Μαντί Καμαρά να είναι off αφού είναι θετικός στον κορονοϊό.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν να μπουν με το... δεξί στο Europa League την Πέμπτη.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει πιο δύσκολη αποστολή, αφού δοκιμάζεται στην Πορτογαλία με τη Μπράγκα και τα καλά νέα είναι πως επιστρέφει ο Ινσούα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Το σύνολο του Καρβαλιάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φόντε, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Γκαιτάν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την Ομόνοια στην Τούμπα, μια ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα playoffs του Champions League.

Oι... ερυθρόλευκοι έχουν βρει δίχτυα 2 φορές μέχρι στιγμής. Και τα 2 μπήκαν στο εντός έδρας ματς με την Ομόνοια. Πέναλτι ο Βαλμπουενά και γκολάρα με σουτ εκτός περιοχής ο Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά της η... Ένωση έχει σκοράρει 1 φορά (πέναλτι ο Ολιβέιρα) με την Σεν Γκάλεν πους της έδωσε την πρόκριση., ενώ βρήκε δίχτυα 2 φορές απέναντι στη Βόλφσμπουργκ.

Το πρώτο ήταν ασύλληπτο με σουτάρα εκτός περιοχής στο «Γ» του Σιμόες, ενώ στο 93' ο Ανσαριφάρντ με σεντερφορίσιο γκολ έστειλε την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Για τον ΠΑΟΚ το δείγμα των τερμάτων του είναι σαφώς μεγαλύτερο, καθώς έχει αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μπεσίκτας, Μπενφίκα και Κράσνονταρ.

Συνολικά σκόραρε 6 φορές, όμως η ήττα από την Κράσνονταρ στην Τούμπα του στέρησε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πόσα γκολ θα σημειωθούν στα ματς των ελληνικών ομάδων; (21+)

Βλέποντας κανείς τα φετινά ματς των ελληνικών ομάδων, θα διαπιστώσει πως βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν.

Είναι πολύ πιθανό και οι 3 να βρουν τουλάχιστον 1 γκολ, καθώς διαθέτουν ποιοτικές επιθετικές γραμμές.

Το over 3.5 γκολ ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά ματς προσφέρεται στο 1.72 και είναι μια αποδοση που είναι μια απόδοση που είναι ικανές να βγάλουν οι εκπρόσωποι μας

Οι... ερυθρόλευκοι είναι φαβορί στοιχηματικά κόντρα στη Μαρσέιγ, η οποία όμως είναι επικίνδυνη στην επίθεση με Παγιέ, Τοβέν και Μπενεντέτο.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι σε θέση ισχύος κόντρα στην Ομόνοια που έχει πρόβλημα στο γκολ, όπως είδαμε και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τέλος η ΑΕΚ είναι αουτσάιντερ στοιχηματικά κόντρα στη Μπράγκα, όμως με τις επιλογές που έχει στην επίθεση (Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Μάνταλος), μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία

Δείτε τις αποδόσεις για τη συγκομιδή βαθμών στα 3 ματς (21+)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα