Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3: Όταν οι «ερυθρόλευκοι άλωσαν το Λονδίνο (pics & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3: Όταν οι «ερυθρόλευκοι άλωσαν το Λονδίνο (pics & vid)

bet365

Πέρασαν πέντε χρόνια από το βράδυ που ο «ψυχρός εκτελεστής», Φινμπόγκασον, σκόραρε στο «Emirates» και χάρισε στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μια επική νίκη με 3-2 επί της Άρσεναλ!

Σαν σήμερα το 2015, ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε στο Λονδίνο την Άρσεναλ. Μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Φάληρο, ο πρωταθλητής Ελλάδας πήγε στο «Emirates», σε μια αποστολή που για τους περισσότερους ήταν εξ αρχής χαμένη.

Για τους περισσότερους. Όχι όμως για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Ο Πάρντο κάνει παιχνιδάρα, μόλις στο 33' ανοίγει το σκορ κι ο Φορτούνης αναγκάζει τον Οσπίνα να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του στο 40', ύστερα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, βάζοντας ξανά τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ. Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Γουόλκοτ.

Ο Αλέξις Σάντσες κάνει το 2-2 στο 65', αλλά μόλις ένα λεπτό αργότερα, Καμπιάσο και Πάρντο συνεργάζονται, η μπάλα πηγαίνει στον Φινμπόγκασον και ο Ισλανδός σημειώνει το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρσεναλ: Οσπίνα, Μπελερίν (85' Κάμπελ), Κοσιενλί (56' Μερτεσάκερ), Γκάμπριελ, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν (60' Ράμσεϊ), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Αλέξις, Γουόλκοτ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο, Φορτούνης (86' Βούρος), Σεμπά (72' Ερνάνι), Πάρντο, Ιντέγε (46' Φινμπόγκασον).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα