ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ: Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο σφυρίζει στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ: Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο σφυρίζει στην Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ: Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο σφυρίζει στην Τούμπα

bet365

Ο πολύπειρος ρέφερι, Ντανιέλε Ορσάτο, ο οποίος σφύριξε τον φετινό τελικό του Champions League, ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ στην Τούμπα.

Ο 44χρονος Ιταλός διαιτητής ορίστηκε από την UEFA, για το ματς του Δικεφάλου με την Κράσνονταρ την Τετάρτη (30/09, 22:00 - Cosmote Sport). Ο πολύπειρος ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλεσάντρο Γκαλατίν και Φαμπιάνο Πρέτι.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ντανιέλε Ντοβέρι, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι, Μάρκο Γκούιντα, και Φίλιπο Μέλι.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ορσάτο θα διευθύνει αγώνα ελληνικής ομάδας μιας και στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν (1-1) το 2011 για τους ομίλους του Europa League. Όπως επίσης έχει διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Μόσχας (1-2), το 2014, επίσης για τους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Στο ματς του Ατρομήτου με τη Φενέρμπαχτσε (0-1) το 2015, ενώ πέρυσι βρέθηκε στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (1-0) για τους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, έχει διευθύνει και το Γεωργία - Ελλάδα για τα προκριματικά του EURO 2012 στο οποίο η εθνική είχε αποδράσει με το «διπλό» από την Τυφλίδα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα