Ολυμπιακός - Ομόνοια: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Ομόνοια: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Ομόνοιας για τα πλέι οφ του Champions League.

Σα: Είχε ήρεμο βράδυ μένοντας ουσιαστικά θεατής σε όλο το ματς.

Ραφίνια: «Κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα στην πλευρά του. Ο Βραζιλιάνος μπακ ανέβαινε συνεχώς στη δεξιά πτέρυγα και επιχειρούσε σέντρες, οι οποίες βέβαια δεν είχαν αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέχισε και στο δεύτερο μέρος και από το δικό του πόδι προήλθε η φάση με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Σεμέδο: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο μέρος, ενώ προσπαθούσε να χτίσει παιχνίδι κατεβάζοντας την μπάλα. Κάτι ανάλογο περίπου και στο δεύτερο για τον Πορτογάλο στόπερ.

Μπα: Όπως και ο Σεμέδο, έτσι και αυτός δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Όμως λίγο πριν τη λήξη των πρώτων 45 λεπτών μια απροσεξία του πήγε να κοστίσει.

Χολέμπας: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά, ωστόσο επιθετικά δεν απείλησε με κάποια σέντρα, αν και το παιχνίδι παιζόταν κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα.

Καμαρά: Μοίραζε το παιχνίδι και έκανε προσπάθειες ώστε να δώσει ρυθμό, ενώ είχε και ένα μακρινό σουτ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος έκανε αυτά που έπρεπε στον χώρο του κέντρου.

Μπουχαλάκης: Δεν είχε γρήγορες κινήσεις και καθυστερούσε την ανάπτυξη των ερυθρόλευκων. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν σταθερός.

Μασούρας: Δεν φάνηκε στο πρώτο μέρος, χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες. Αντικαταστάθηκε στο 59' από τον Ρατζέλοβιτς.

Φορτούνης: Σε αντίθεση με τον Μασούρα, ο Φορτούνης έπαιρνε πρωτοβουλίες στο πρώτο μέρος, αν και έκανε κάποια λάθη. Είχε ένα καλό σουτ στην κίνηση από σέντρα του Βαλμπουενά. Στο 58' αντικαταστάθηκε από τον Ελ Αραμπί. Μέτριο ματς.

Βαλμπουενά: Από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού. Ήταν ο γνωστός Βαλμπουενά. Κινητικός, συνέκλινε προς τα μέσα, ενώ οι δύο καλές ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκαν από τα πόδια του. Στο 69' άνοιξε το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι, λίγο έλειψε να καταγράψει και ασίστ στην κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ενώ έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο τέρμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τέλος.

Χασάν: Έβγαινε συχνά εκτός περιοχής για να πάρει μπάλα και να συνδυαστεί. Γενικά αθόρυβος στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση την κεφαλιά του από τη σέντρα του Βαλμπουενά, ενώ στο δεύτερο δεν απείλησε. Έγινε αλλαγή στο 76' από τον Εμβιλά.

Αλλαγές:

Ελ Αραμπί: Ο MVP του ματς. Πέρασε στη θέση του Φορτούνη στο 58' και μαζί με τον Ρατζέλοβιτς έκαναν τον Ολυμπιακό πολύ απειλητικό. Έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 67' με κεφαλιά, είχε ακόμα μια στη συνέχεια στο γύρισμα του Ρατζέλοβιτς και μία τρίτη με άλλη μια κεφαλιά που έβγαλε ο γκολκίπερ της Ομόνοιας. Από δική του κάθετη ήρθε το πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας ενώ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε. Τι άλλο να έκανε πραγματικά...

Ραντζέλοβιτς: Μπήκε στη θέση του Μασούρα στο 59' και αποδείχθηκε χρήσιμη αλλαγή καθώς έδωσε πνοή στη δεξιά πτέρυγα. Με το που πέρασε στο παιχνίδι πήρε πάνω του δύο προσπάθειες γεμίζοντας από τα πλάγια. Με την τρίτη προσπάθειά του κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, ενώ είχε ακόμα μια καλή τροφοδοσία σε ευκαιρία του Ελ Αραμπί.

Εμβιλά: Μπήκε στο 76' στη θέση του Χασάν με τον Μαρτίνς να «γεμίζει» τον άξονα για να κρατήσει το προβάδισμα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα