Ελ Καντουρί: «Όνειρο μας να παίξουμε στους ομίλους»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ελ Καντουρί: «Όνειρο μας να παίξουμε στους ομίλους»

bet365

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε στη σπουδαία αναμέτρηση και το μεγάλο κίνητρο όλων των παικτών για την πρόκριση σε βάρος της Κράσνονταρ. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.
Ο Ελ Καντουρί είπε στη συνέντευξη Τύπου για το Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ:
Το πόσο αλλάζει την προσέγγιση ενός ματς όταν είναι διπλοί αγώνες: Φυσικά και αλλάζει. Οι άλλοι αγώνες ήταν τελικοί. Εάν κέρδιζες συνέχιζες, εάν έχανες, είχες αποκλειστεί. Πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση, να είμαστε εξυπνότεροι μέσα στο παιχνίδι. Είναι 180 λεπτά και ίσως παραπάνω. Όποιο αποτέλεσμα έχουμε στο πρώτο παιχνίδι, υπάρχει πάντα και ο άλλος αγώνας. Ακόμα και να κερδίσουμε αύριο, θα υπάρχει και ο αγώνας της Θεσσαλονίκης.
Τη Μπενφίκα: Όταν παίζαμε με τη Μπενφίκα, όλα ήταν δύσκολα. Είναι πολύ καλή ομάδα και όλοι περίμεναν να περάσει αυτή. Ωστόσο εμείς πιστεύαμε στην πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο πιεστήκαμε αρκετά, η Μπενφίκα έβγαλε πολλές επιθέσεις, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι ανεβήκαμε και έτσι πήραμε την πρόκριση. Για τα δυνατά μας σημεία, καλύτερα να μην τα αναφέρουμε τώρα μπροστά σε όλους.
Την απουσία του κόσμου: Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Οι οπαδοί δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτούμε γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα. Μπορεί αύριο να έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά και στον επαναληπτικό η Κράσνονταρ θα έρθει σε ένα άδειο γήπεδο. Οπότε δεν κερδίζει κάποιος κάτι παραπάνω.
Το κίνητρο των παικτών του ΠΑΟΚ: Το κίνητρο είναι το σημαντικότερο. Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν παίξει στους ομίλους του Champions League και αυτό είναι ένα όνειρο για πολλούς. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Πιστεύουμε ότι είμαστε μία πολλή καλή ομάδα με καλούς παίκτες και θέλουμε να περάσουμε και να μπούμε στους ομίλους. Σεβόμαστε την Κράσνονταρ, αλλά θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα