ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα για Μπενφίκα και Φερνάντο Σάντος

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα για Μπενφίκα και Φερνάντο Σάντος

bet365

Το ενδεχόμενο η κλήρωση της Δευτέρας (31/8) να φέρει στο δρόμο του ΠΑΟΚ την πανίσχυρη Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League δεν τρομάζει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του ανέλυσε τον τρόπο σκέψης γύρω από το ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στον Φερνάντο Σάντος και στο ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπενφίκα, μια από τις τρεις πιθανές αντιπάλους του «Δικεφάλου» στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί ευρωπαϊκή παραδοσιακή δύναμη. Η Μπενφίκα έχει DNA πρωταθλητή και πολύ μεγάλη ιστορία. Δεν είναι μόνο ομάδα του σήμερα, αλλά πάντα ήταν δυνατή. Ο Ζόρζε Ζέσους δημιουργεί ένα πολύ δυνατό σύνολο με παίκτες που έχουν πολλή ατομική ποιότητα. Πιστεύω ότι φτιάχνουν μια ομάδα για να παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε σχετικά με την ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Φερέιρα ρωτήθηκε και για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Για να είσαι πρωταθλητής δεν χρειάζεται να κερδίσεις τίτλους. Ο Σάντος αντιμετωπίζεται εδώ στην Ελλάδα ως πρωταθλητής. Και αυτό δεν οφείλεται σε αυτό που έχει επιτύχει σε επίπεδο τίτλων, αλλά λόγω του τρόπου ύπαρξής του και της δουλειάς τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου», εξήγησε ο προπονητής του «Δικεφάλου», που δεν απέκλεισε την επιστροφή του στην Πορτογαλία στο μέλλον, αλλά όπως τόνισε αυτή την περίοδο σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα