ΠΑΟΚ: Εξασφάλισε Europa League και μίνιμουμ 8 εκατομμύρια ευρώ!

ΠΑΟΚ: Εξασφάλισε Europa League και μίνιμουμ 8 εκατομμύρια ευρώ!

Αντώνης Σαούλης
ΠΑΟΚ: Εξασφάλισε Europa League και μίνιμουμ 8 εκατομμύρια ευρώ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε και θα έχει πολλαπλά κέρδη. Ο εξασφαλισμένος όμιλος και τα εγγυημένα έσοδα στα ταμεία...

Ηταν ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ για πολλούς λόγους. Και ο Δικέφαλος του Βορρά τον πήρε. Δεν είναι απλά μια πρόκριση. Είναι μια πρόκριση που του εξασφαλίζει ευρωπαϊκό όμιλο, εγγυημένα έσοδα και φυσικά προοπτική για το δικό του ranking στην UEFA.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν

Παραμένει μέσα στο μεγάλο κόλπο και το μεγάλο του όνειρο. Να μπει στους ομίλους του Champions League. To πρώτο βήμα έγινε. Του μένουν άλλα 3 ματς εάν θέλει να καταφέρει. Οι αντίπαλοι δεν είναι εύκολοι αλλά δεν είναι και απαγορευτικοί...

Εξασφάλισε ευρωπαϊκό όμιλο! Ακόμα και αν δεν καταφέρει να μπει στο Champions League θα μπει στο Europa League. Ναι ακόμα κι αν αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο.

Εξασφαλισμένος όμιλος σημαίνει και εγγυημένα έσοδα. Μίνιμουμ 8 με 10 εκατομμύρια για τους ομίλους του Europa League. 20+ εάν φτάσει μέχρι τους ομίλους του Champions League. Εσοδα που θα τον βοηθήσουν και στο FFP όπερ σημαίνει και στις όποιες μεταγραφές θα θέλει να κάνει στον σχεδιασμό του...

Δεν μπλέκει με τα προκριματικά του Εuropa League και φυσικά κερδίζει χρόνο για τον σχεδιασμό της ομάδας του. Επόμενο ματς στην Ευρώπη θα είναι 15 Σεπτεμβρίου... Σχεδόν 3 εβδομάδες δηλαδή!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα