Μπάγερν – Φλικ: «Θα πρεσάρουμε ψηλά παρά την ταχύτητα της Παρί»!

Gazzetta team
Χάνζι Φλικ και Γιόσουα Κίμιχ συμφώνησαν ότι η Παρί μπροστά είναι άπιαστη και ότι θα υπάρξουν αμυντικά κενά στη Μπάγερν, αλλά και ότι η ομάδα τους ξέρει μόνο να επιτίθεται με πίεση ψηλά.

Πανδημίες, καραντίνες, επιστροφή στη δράση και φτάσαμε τέλη Αυγούστου. Η σεζόν ολοκληρώνεται επισήμως την Κυριακή, με τις Μπάγερν και Παρί να διεκδικούν το κορυφαίο διασυλλογικό τρόπαιο. Ενόψει του τελικού στο “Ντα Λουζ” ο Χάνζι Φλικ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι παρά τη σπουδαιότητα του διακυβεύματος, η ομάδα του θα εξακολουθήσει να υπηρετεί το δικό της αγωνιστικό στιλ:

«Ο τρόπος παιχνιδιού μας βασίζεται ξεκάθαρα στην πίεση ψηλά. Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια να μένουν κάποια ακάλυπτα κενά πίσω. Επίσης, γνωρίσουμε πόσο γρήγορη είναι η Παρί και ειδικά στην επίθεση και ότι θα κινδυνεύσουμε. Ωστόσο, ο τρόπος μας μας έφτασε μέχρι εδώ και μας προσφέρει σιγουριά», εξήγησε ο προπονητής των Βαυαρών, με τον Γιοσουα Κίμιχ να συνηγορεί:

«Εννοείται ότι Νεϊμάρ και Μπαπέ έχουν τρομερή ταχύτητα. Θα πρέπει επομένως, να είμαστε τρομερά προσεκτικοί, καθώς το τέμπο και η γρήγορη ροή του παιχνιδιού θα είναι πιο έντονα απ' ό,τι στις προηγούμενες εμφανίσεις μας. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε πίσω να κλείσουμε χώρους και να περιμένουμε».