Νεϊμάρ – Champions League: Προσπέρασε σ’ ένα μόνο ματς το 96% των παικτών σε επιτυχημένες ντρίμπλες!

Gazzetta team
Νεϊμάρ – Champions League: Προσπέρασε σ’ ένα μόνο ματς το 96% των παικτών σε επιτυχημένες ντρίμπλες!

bet365

Οι 16 ντρίμπλες που συμπλήρωσε ο Νεϊμάρ απέναντι στην Αταλάντα ήταν περισσότερες από όσες έχουν πετύχει το 96% των ποδοσφαιριστών σε ολόκληρο το φετινό Champions League!

Αδιανόητα πράγματα αποτύπωσε στη στατιστική ο Νεϊμάρ, στον δραματικό προημιτελικό της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Αταλάντα.

Ο Νεϊμάρ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του κι έλαβε το βραβείο του MVP μετά το τέλος του αγώνα, στιγμές αφότου ο Τόμας Τούχελ τον επιβράβευσε με μια πατρική αγκαλιά για τη μεγαλειώδη του εμφάνιση.

Και μπορεί να μην σκόραρε, αλλά η συνεισφορά του σε όλους τους άλλους τομείς ήταν ασύλληπτη, ειδικά σε ο,τι αφορά τις επιτυχημένες ντρίμπλες.

Ο Βραζιλιάνος σταρ των Παριζιάνων τελείωσε το ματς με το εξωπραγματικό 16/23 (καλύτερη επίδοση μετά τον Λιονέλ Μέσι το 2008), την ίδια στιγμή που 468 παίκτες του φετινού Champions League είχαν/έχουν τόσες και λιγότερες σε ολόκληρη τη σεζόν!

Σε ποσοστό, ο Νεϊμάρ κατάφερε να ξεπεράσει μέσα σε μια βραδιά το 96% των παικτών που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στην τρέχουσα διοργάνωση, με μόλις 18 να μετρούν περισσότερες, ενώ συνολικά βρίσκεται 2ος, μόνο πίσω από τον Λιονέλ Μέσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα