Σιναμά Πονγκόλ: «Τρελό το ματς με Ολυμπιακό, η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Gazzetta team
Σιναμά Πονγκόλ: «Τρελό το ματς με Ολυμπιακό, η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

bet365

Ο Σιναμά Πονγκόλ μίλησε στο επίσημο site της Λίβερπουλ για το γκολ που είχε βάλει στο ματς του 3-1 με τον Ολυμπιακό στην διοργάνωση του Champions League.

Σε εκείνο το ματς η Λίβερπουλ ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά. Εκτός από τον Τζέραρντ είχε σκοράρει και ο 35αρης σήμερα Πονγκόλ για το 1-1. Μιλώντας στο επίσημο site της Λίβερπουλ είπε για:

Το ματς: Ήταν ένα τρελό ματς. Το θυμάμαι. Ήμουν στον πάγκο, χάναμε με 1-0 και ξέραμε ότι θέλαμε 3 γκολ. Ήρθε ο κόουτς Μπενίτεθ στον πάγκο και μου είπε 'μπαίνεις'. Δεν του είπα τίποτα αλλά έλεγα μέσα μου 'αλήθεια πιστεύει πως θα γυρίσω εγώ το ματς;'.

Το γκολ του: Να που είχε δίκιο. Δύο λεπτά αφότου μπήκα, στο 47', σκόραρα. Ήταν μαγικά. Ειλικρινά πιθανότατα να είναι η καλύτερη ανάμνηση της καριέρας μου. Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Κάθε φορά που πηγαίνω στο Λίβερπουλ ή έρχομαι σε επαφή με οπαδούς αυτό μου λένε πάντα. Έχουμε δει εκατομμύρια φορές το γκολ του Στίβι (Τζέραρντ) και εάν παρατηρήσετε το χέρι του κάμεραμαν τρέμει. Δεν μπορεί να εστιάσει πάνω του. Τρομερές οι αναμνήσεις μου αυτές. Πάντα ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι αυτές τις μεγάλες στιγμές.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα