Σετιέν: «Σαφώς και η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατακτήσει το Champions League»

Gazzetta team
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, εμφανίστηκε αντίθετος με την απαισιόδοξη πρόβλεψη του Λιονέλ Μέσι ότι αυτή η Μπάρτσα δεν μπορεί να κατακτήσει το Champions League.

Επανειλημμένως, ο Λιονέλ Μέσι έχει εμφανιστεί απαισιόδοξος για τις πιθανότητες της φετινής Μπαρτσελόνα να διεκδικήσει με αξιώσεις το φετινό Champions League, άποψη με την οποία δεν συμφωνεί ο Κίκε Σετιέν.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League και πραγματικά μπορούμε. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά χωρίς αμφιβολία είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα έχει δυναμική για να κατακτήσει το Champions League» υποστήριξε ο προπονητής της Μπάρτσα σε συνέντευξή του στο «Bein Sports USA», επισημαίνοντας ότι την ίδια άποψη έχει και ο Αργεντινός σούπερ σταρ των Μπλαουγκράνα, σε συζητήσεις που έχουν κάνει (;).

«Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν μπορούσα να προπονήσω τον Νεϊμάρ, αναμφίβολα. Πρόκειται για έναν παίκτη εξαιρετικού επιπέδου, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς» πρόσθεσε, αναφερόμενος στα σενάρια επιστροφής του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νόου».