Βας: «Πολύ κακό που παίξαμε το Αταλάντα - Βαλένθια, μας είπαν ότι έτσι ξεκίνησαν όλα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ντάνιελ Βας της Βαλένθια αποκάλυψε πως έχουν ενημερωθεί με τους συμπαίκτες του ότι εκείνο το παιχνίδι με την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη μεταφορά του κορονοϊού στην Ισπανία... «Πολλοί ποδοσφαιριστές ήταν άρρωστοι μετά από εκείνο το παιχνίδι, τώρα έχουμε να βγούμε από τα σπίτια μας έξι εβδομάδες».

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Ο Δανός πλάγιος μπακ των «νυχτερίδων» μίλησε στο TV3 της πατρίδας του για τον κορονοϊό κι όσα βιώνει εκείνος όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού με την Ισπανία να έχει αντιμετωπίσει δραματική κατάσταση λόγω της πανδημίας.

«Μακάρι να ήμουν στην πατρίδα μου με την οικογένειά μου γιατί εκεί υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έφυγαν για τη Δανία και όταν μιλάω μαζί τους μου λένε ότι βγαίνουν κανονικά κι εμείς έχουμε να βγούμε από τα σπίτια μας έξι εβδομάδες... Εκεί δεν είναι τόσο κακή η κατάσταση με τα νοσοκομεία και δεν είναι γεμάτα...

Είναι πολύ κακό που παίξαμε εκείνο το ματς με την Αταλάντα στο Σαν Σίρο. Μας είπαν ότι όντως από εκεί ξεκίνησαν όλα. Μετά το παιχνίδι αρκετοί παίκτες ήταν άρρωστοι και αρκετοί οπαδοί μας επέστρεψαν στην Ισπανία με τον ιο...» ήταν τα λόγια του Βας.