Σετιέν: «Με ονειρεύομαι με την κούπα του Champions League ανάμεσα σε αγελάδες»!

Gazzetta team
Ο Κίκε Σετιέν εξέφρασε τον στόχο του να κατακτήσει το Champions League με την Μπαρτσελόνα και το θεότρελο όνειρό του να κυκλοφορεί με την κούπα με τα μεγάλα αυτιά ανάμεσα στις αγελάδες της φάρμας του.

Το ιδιαίτερο προφίλ του Κίκε Σετιέν δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και αντισυμβατικές βλέψεις γύρω από την επιτυχία.

Ο νέος coach της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έζησε τρεις μήνες στην ομάδα πριν από το «λουκέτο» λόγω κορονοϊού, εξέφρασε τους στόχους που έχει θέσει για την θητεία του στους Μπλαουγκράνα, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο θα ήθελε ιδανικά να τους γιορτάσει.

Μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση, ο 61χρονος τεχνικός μοιράστηκε τον πόθο του να σηκώσει τίτλους με την Μπάρτσα και να γυρίσει στην φάρμα του στην Λιενκρές της Καντάμπρια, για να επιδείξει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά στις αγελάδες του!

«Έχω πει στους παίκτες μου ότι βιάζομαι, ότι δεν έχω χρόνο να χάσω και ότι θέλω να κερδίσω το Champions League και την La Liga. Αν έρθουν και τα δύο, ακόμα καλύτερα. Σίγουρα, όμως, έχω ονειρευτεί τον εαυτό μου να περπατάω στην Λιενκρές με τις αγελάδες, να κρατάω το τρόπαιο του Champions League και να τους το δείχνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.