Οι παίκτες της Μπάγερν τα... ήπιαν με τον Μπον Τζόβι πριν νικήσουν την Τσέλσι

Gazzetta team
Οι παίκτες της Μπάγερν τα... ήπιαν με τον Μπον Τζόβι πριν νικήσουν την Τσέλσι

bet365

Η γιορτή των Βαυαρών άρχισε με αλκόολ πριν από την επιβλητική νίκη επί της Τσέλσι, με τον Μπον Τζόβι να αποκαλύπτει ότι βρέθηκε στο μπαρ του ίδιου ξενοδοχείου με τους παίκτες της Μπάγερν την προηγούμενη του αγώνα.

Το ταξίδι της Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο επιφύλασσε υπέροχη γεύση, με μια τρομερή νίκη-μισή πρόκριση κόντρα στην Τσέλσι και μια έξοδο για... ζέσταμα το προηγούμενο βράδυ, παρέα με έναν ροκ-σταρ.

Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ φέρεται να βρέθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου την Δευτέρα (24/2), όπου τα ήπιαν μαζί με τον Τζον Μπον Τζόβι.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Αμερικανός θρύλος της ροκ, ο οποίος βρέθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα για την ηχογράφηση ενός νέου κομματιού και έπεσε ανέλπιστα πάνω στην αποστολή των Βαυαρών, που... νυχτοπερπάτησε για να αποφορτιστεί με αλκόολ πριν από το μεγάλο ματς.

«Καθόμουν μόνος μου στο μπαρ και η ομάδα ήρθε εκεί μια μέρα πριν. Το ότι κατάφεραν να επιβληθούν της Τσέλσι με την δύναμη της μπύρας και του ουίσκι, μάλλον λέει πολλά για το πόσο... παραπάνω πίνουν οι παίκτες των Μπλε», δήλωσε με δόση σαρκασμού ο 58χρονος τραγουδιστής.



 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα